Disclaimer

Disclaimer van Wolf Instinct

De informatie op deze website wordt verstrekt door Wolf Instinct en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die op de website worden verstrekt. Het vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

Aansprakelijkheidsbeperking

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade, inclusief maar niet beperkt tot schadevergoeding voor winstderving, bedrijfsonderbreking, verlies van programma’s of gegevens, voortvloeiend uit het gebruik van of de onmogelijkheid om de informatie op deze website te gebruiken, zelfs als we van tevoren op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de beveiliging van deze externe websites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de inhoud ervan.

Wijzigingen in de disclaimer

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over onze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via:

Wolf Instinct Adres: Bruggestraat 67a, 8870 Ingelmunster E-mail: info@wolfinstinct.be Telefoon: +32 471 48 96 10